جزییات جدید حذف کنکور از زبان رئیس سازمان سنجش هشدار زرد هواشناسی برای شمال کشور؛ رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه در سال جدید ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام شد پیش‌بینی هوای تهران امروز و فردا ۲۲ و ۲۳ شهریور / رگبار باران و سرما در راه است؟ کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد

افزایش روند مراجعه به مراکز درمانی خراسان رضوی

افزایش روند مراجعه به مراکز درمانی خراسان رضوی به گفته مسئول کمیته اطلاع‌رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد روند مراجعه به مراکز درمانی خراسان رضوی صعودی است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 24
کد خبر: ۱۱۹۲۱۶

به گزارش راهبرد معاصر مسئول کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: روند مراجعه بیماران مبتلا و یا مشکوک به کرونا به مراکز خدمات جامع سلامت، درمانگاه‌ها و بیمارستان‌ها نیز در سطح استان و دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزایشی است.

دکتر محمد پهلوان اظهار کرد: در حال حاضر از مجموع ۳۸۴ بیمار مبتلا به کرونای بستری در سطح استان ۲۹۵ نفر تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.  همچنین طی یک روز گذشته ۱۲۶ بیمار جدید در مراکز درمانی استان بستری شدند که ۹۷ نفر از این تعداد مربوط به این دانشگاه بوده‌اند.

وی ادامه داد: بهترین راهکار برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و تکمیل واکسیناسیون است.

مسئول کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تاکنون ۲۰.۳۳ درصد از گروه‌های هدف بالای ۱۸ سال دوز سوم واکسن را دریافت کرده‌اند، افزود: ایمنی افراد در برابر ویروس کرونا بعد از پنج ماه از دریافت دوز دوم واکسن کاهش می‌یابد و به همین دلیل لازم است تمام گروه‌های هدف در زمان لازم برای دریافت دوز سوم به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.

وی با تاکید بر اینکه امیکرون قدرت انتشار بسیار بالایی دارد، تصریح کرد: بر این اساس از تمام کسانی که علائمی شبیه سرماخوردگی دارند، درخواست می‌شود برای پیگیری و بررسی لازم به نزدیکترین مرکز سطح یک خدمات درمانی مراجعه کنند.

پهلوان تاکید کرد: طی ۱۰ روز گذشته میانگین  تعداد مراجعه‌کنندگان به مراکز ۱۶ ساعته از ۷۰۰ نفر به ۱۰۷۰ نفر رسیده که افزایش ۳۰ درصدی را نشان می‌دهد. همچنین تعداد مراجعه‌کنندگان به بیمارستان‌ها از ۴۰۰ به ۵۰۰ نفر رسیده که این رقم نیز ۱۰ درصد افزایش داشته است. میزان مثبت شدن تست‌های کرونا از چهار تا هفت به ۱۴ درصد رسیده است.

مسئول کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بر اساس آخرین اطلاعات نرم‌افزار ماسک وزارت بهداشت سه شهر تربت حیدریه، گناباد و خلیل‌آباد در وضعیت زرد قرار گرفته، تصریح کرد: به طور حتم با مشارکت و همکاری گسترده مردم در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و همچنین استفاده از ماسک می‌توان از ورود به پیک کرونا جلوگیری کرد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار